неделя, 9 септември 2012 г.

Памела Андерсън в VIP Brother

Памела Андерсън ще участва в българския VIP Brother 2012, според последните новини от Нова телевизия. Една от най-известните жени е приела да участва в VIP Brother 2012  другат седмица ще долети у нас. Секси блондинката е участвала три пъти в Big Brother по света, сегашното и участие ще е четвърто, а  във VIP Brother ще и е за първи път. Последното участие на Памела Андерсън е било през септември 2011 г., в Big Brother Англия.

Преди това е участвала през ноември 2010-а, като гост-звезда в индийската версия на шоуто, а първото й участие е било през юли 2008-а в Австралия.
Според участниците на Биг Брадър, които са били предимно млади хора, звездата се е държала непринудено и им е било приятно да съжителстват с нея. Макар възрастта си секси блондинката, явно продължава да има младежки дух.
Участието на Памела Андерсън е в резултат на около петдесет телефонни разговора и стотина мейла с агента  й в продължение на два месеца.


Звездата е трябвало да направи сериозни промени в програмата си за да осъществи идването си в България. Един от важните и ангажименти е участието й в американското шоу Dancing Stars. Но явно спасителката на плажа се е справила с това, и ако не възникне нещо, навярно ще я видим във VIP Brother 2012. За да предприеме пътуване към България, навярно е и заради приключенския дух на актрисата, защото обичала да посещава нови, непознати места.
Ще видим как звездата ще се впише сред нашите звезди,  как и за какво ще си говорят и общуват и пред какви предизвикателства ще се изправят. Дори и всичко да е само по сценарий, все пак ще бъде интригуващо да се види в България.

Шоуто  стартира на 16 септември, в 20 часа - часът на истината - ще изгрее ли световно известната звезда Памела Андерсън във  VIP Brother за България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар