неделя, 26 август 2012 г.

Цената на славата

Всичко около Вип Брадър интересува зрителите - кой, как, какво, до кога, за колко...
Ако участието във Биг Брадър е за слава и пари, то участниците във Вип Брадър са си вече известни личности, така че остава участието им да е за пари. Или пък всяка реклама е реклама. Едва ли някоя от известните личности има време и желание безплатно и безкористно, ей така защото няма какво друго да прави или пък заради експеримента, какво е да живее под един покрив с други звезди...

Не принизява ли личностите, които ще участват във формата, това че го правят за пари?
Това, че  печелят от своите професии е нещо нормално, но да се излагат на показ за пари...?
Всъщност живота на известните личности не е ли едно безкрайно Вип Брадър шоу?
Не е ли затворен в рамка и режисиран социалният им живот? Не е лесно да живееш непрекъснато под прожектора на светлините, но това е цената на славата.

Много скоро, ще разберем кои са личностите които ще участват във ВИП Брадър 2012, но на каква цена, ще си остане загадка. И няма как да се знае, цената със сигурност се договаря със всеки поединично. Защото иначе другарчетата ще се скарат ще си завидят, че са оценени повече или по-малко.
Споменават се цифри от 5 000 до 500 000 лв. Но на кой по колко, кой за колко ще участва  ще остане тайна, ще остане злободневна тема за шушукания.
Все пак е шоу, скъпо шоу, не може без пари да се прави голямо шоу със големи звезди.
Но пък кой знае... Ако според обещанията това ще е едно позитивно и интелигентно шоу... следващия сезон може и да е Благотворително шоу, подкрепящо някоя благородна кауза.
Тогава каквито и суми да се впрягат, ще си струва да се плати такава цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар