сряда, 22 август 2012 г.

Къщата на „ВИП Брадър” 2012

Каква ли ще е Къщата на „ВИП Брадър” 2012? Участниците в поредното издание на  риалити шоуто „ВИП Брадър”, ще имат щастието да живеят в най – луксозната къща, която е съществувала досега.  Е, поне такива са слуховете до сега. Нищо чудно да се окаже, че ще живеят във ферма, или защо не и в пещера...


Но все пак се предполага, че няма да има такива шокиращи изненади. Къщата на Къщата на „ВИП Брадър” 2012 щяла да бъде с площ от 700 квадратни метра,  басейн, фитнес, супер луксозни бани и сервизни помещения. Щяло да има и специална стая за интимни срещи, където двойките ще могат да се усамотяват без да са притеснявани от камери.  Така, че почитателите на подобни скандални сцени може да бъдат разочаровани, но пък няма гаранция, че може да има и не срамежливи двойки, които да зарадват и тях.


Къщата щяла да бъде направена от екоматериали, това  би трябвало за зарадва еко защитниците. По план, къщата  трябва да бъде готова до началото на септември. Денонощно около  150 работника, се трудят за се завърши това луксозно еко творение в срок. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар